Kerstballen horen ook zeker bij Kerst. Met de Labels Aglow Dies stans je ze zo uit en heeft je kaart niet veel extra’s nodig.

Door een rond label en de sneeuwvlok te combineren kun je in 1 keer stansen de kerstbal uitstansen. Voor deze kaart gebruikte ik hiervoor de kleuren Cherry Cobbler, Balmy Blue en Granny Apple Green. Maar iedere kleurencombinatie is natuurlijk mogelijk!

De ballen heb ik met een dimensional aan een stuk gouden Shimmer Ribbon vastgezet. Op nog 2 andere plaatsen zette ik een mini-dimensional aan de achterkant van de bal en daarna kon ik ze vastplakken op een stuk Basic White kaartkarton. Daarop had ik eerst al de tekst gestempeld met Cherry Cobbler inkt. De tekst komt uit de Brightest Glow stempelset. Het andere uiteinde van de lintjes plakte ik met een stukje plakband achterop het Basic White paneeltje vast.

Als kaartbasis koos ik ook voor Cherry Cobbler. Hierop plakte ik het witte paneel. Tot slot heb ik nog wat Gilded Gems (Retired) op de ballen geplakt alsof het de hangertjes zijn.

Als massaproductie kaart is deze kaart niet zo geschikt. Je kunt maar 1 bal tegelijk stansen en door de kleine gaatjes die uitgestanst worden moet de stans telkens weer leeggeprikt worden.