Op een traditionele kerstkaart vind je vaak een boom, krans of kerstballen met veel glitter en bling. Maar dat hoeft natuurlijk niet,

De want van de Celebrate with Tags stempelset doet me denken aan mijn jeugd. Het lijkt wel of het toen veel kouder was in de winter. Naast mijn winterjas had ik ook standaard wanten. En om te voorkomen dat ik ze kwijt zou raken zat daar een touwtje aan wat door mijn mouwen van mijn winterjas gehaald werd. Deze kaart is een beetje op die herinnering gebaseerd.

De kaartbasis is van Balmy Blue kaartkarton. Daarop zit een paneel van het Fitting Florets DSP.

Uit een restje Balmy Blue kaartkarton stanste ik een rechthoek met de Celebrations Tags Dies. Hierop stempelde ik met Evening Evergreen inkt de tekst dit uit de Celebrate with Tags stempelset komt. De tag plakte ik daarna met dimensionals op de kaart.

Op een ander restje Basic White kaartkarton stempelde ik met Balmy Blue inkt twee keer de want. Met de coordinerende stans uit de Celebrations Tags dies kon ik deze daarna uitstansen. Een stukje wit Bakers Twine plakte ik tussen de twee wanten in. Het touwtje leidde ik daarna achter de tag langs en ik plakte de twee wanten met dimensionals op de kaart.

Heb je trouwens geen Stans- en Embossmachine, dan kun je de rechthoek natuurlijk ook gewoon snijden (dan mis je alleen dat stiklijntje) en de wanten uitknippen.