Het negatief van een stans is het deel van de stans die je normaal niet zou gebruiken. De buitenkant van een frame bijvoorbeeld.

Herinner je de kerstkaart nog die ik vorige maand als Prulleke kleurencombinatie challenge maakte? Daar gebruikte ik een frame van Soft Succulent, uitgestanst met de Framed Florets Dies. Ik bewaarde het restje en maakte daar deze kaart mee.

Op een kaartbasis van Evening Evergreen kaartkarton plakte ik een paneel uit het Framed Florets DSP. En daarop plakte ik het Soft Succulent paneel waar ik het frame uitgestanst had. Daardoor krijg je een doorkijkje naar het DSP.

Met de Seasonal Label Dies stanste ik daarna nog een label uit Evening Evergreen. Hierop stempelde ik de tekst (uit Celebrate with Tags) met Versamark inkt en strooide daar gouden embossingpoeder over wat ik daarna verhit heb met de heattool. Het labeltje plakte ik op met dimensionals.

Als versiering koos ik voor twee gouden Swirls en een strikje van het Satin Edged Ribbon.