Dit is mijn kaartje voor Prulleke’s TicTacToe challenge op Facebook live vanavond.

Ik wilde bewust geen kerstkaart maken, daarvan komen er volgende maand nog genoeg op mijn blog. Dus ging ik op zoek naar een winnende combinatie van het boter-kaas-eieren bord waar ik een kaart mee kon maken. Het woordje Vlag .. heb ik een stempel met een vlag erop? En toen zag ik de Celebrate with Tags bundel liggen. Die had ik nog niet veel gebruikt en daar staan stempels met wimpels op! Dat is ook een soort vlag toch? In de coordinerende Celebrations tags dies zat een stans voor het uitstansen van de wimpel en een hart.

Embossingfolders gebruik ik ook niet vaak en ook dat is zonde. En ineens bedacht ik : ik heb de Stripes & Splatters embossingfolder. De spetters zijn vlekken!

Ik vind de combinatie van zwart, wit en roze altijd erg leuk en dus kwam langzaam mijn kaartje tot stand in mijn hoofd.

Een kaartbasis van Extra Stevig Basic white kaartkarton, een mat van Polished Pink kaartkarton. Ook sneed ik alvast de volgende laag : Basic White voor de bovenkant en Basic Black voor de onderkant. De bovenkant bespetterde ik eerst met Polished Pink inkt en een waterpainter en daarna heb ik hem embossed met de Splatter embossingfolder. Het witte en zwarte paneel krijgen een scheiding van het zwart witte gingham ribbon.

Tot slot stanste ik een Polished Pink hart uit en stempelde ik met Polished Pink inkt op een restje Basic White en stanste ook dat uit.

Met welke combinatie zou jij een kaart maken?