Ik word al vrolijk als ik deze kerstbomen zie. Het kaartje oogt vrij eenvoudig, maar je hebt er wel wat hobby materialen voor nodig.

Om te beginnen moet je de bomen uitstansen met de Spruced up outline dies dus heb je een Stampin’ Cut & Emboss machine (of een vergelijkbare machine) nodig. Gelukkig hoef je voor deze kaart niet de grote machine aan te schaffen, maar dan nog. En omdat de uitgestanse onderdelen een vrij dun resultaat opleveren is het ook handig om – voordat je gaat stansen – achter het kaartkarton adhesive sheet te plakken zodat je niet meer met lijm hoeft te priegelen. Dit vergeet ik heel vaak dus ik spreek uit ervaring 😉

Het woordje KERST is gestempeld met Versamark inkt op een stukje Basic Black kaartkarton en daarna met wit embossingpoeder bestrooid en verhit met een heattool. De stempel komt uit Magische Momenten, een leuke nederlandstalige stempelset die ik een weekje mocht lenen.

Mijn kaartbasis is Parakeet Party kaartkarton, de mat is van Garden Green kaartkarton en voor de bomen heb ik naast andere groenkleuren die ik hiervoor noemde ook nog Old Olive kaartkarton gebruikt.

Kortom: dit kaartje is zeker niet voor een beginner die nog niet zeker is van de kaartmaak hobby maar alle producten die ik hiervoor noemde zijn enorm handig als je meer kaarten wilt gaan maken. Want geef nou toe : met die dimensie van uitgestanste kerstbomen en al die groenkleuren wordt je toch vrolijk ?!?

Kom morgen terug voor dag 4 van Inky’s Kerstmaand.