Door met je Stampin’ Write markers een deel van je stempel te kleuren en daarna te stempelen kun je meerdere kleuren in 1 afdruk maken!

De nederlandstalige stempelset Magische Momenten bevat een aantal leuke spreuken. Ik gebruikte de KERST spreuk en kleurde elke letter van de stempel afzonderlijk in met de Stampin’ Write markers in de kleuren Cherry Cobbler, Shaded Spruce en Crushed Curry. Door daarna even te zuchten op je stempel maak je de kleuren weer wat vochtig en kun je de kleurige afdruk op een stuk Basic White stempelen. Ook stempelde ik nog een lampjesslinger (in Memento) en een kerstmuts (2 stempels, in Memento en Cherry Cobbler) erbij. De lampjes kleurde ik met de gele marker in.

Het paneeltje kreeg daarna schuine hoeken met de Very Best Trio Punch. Ook de Cherry Cobbler mat eronder kreeg diezelfde afgeschuinde hoeken.

Als kaartbasis koos ik voor Cherry Cobbler kaartkarton en als mat erop heb ik een stuk Hues of Happiness DSP gebruikt. De voorkant van dit DSP bevat enorm veel bloemen, maar de achterkant is neutraler en ik vond dit geel perfect passen bij mijn voorgrond afbeelding.

Omdat ik het geheel nog wat kaal vond besloot ik nog wat takjes en besjes te stempelen uit de Christmas Season stempelset. Deze kon ik uitstansen met de coordinerende Seasonal Labels Dies.

Welke kerstkaarten stuur jij liever? Vrolijk gekleurde kaarten zoals deze of liever wat rustiger?