De Fitting Florets collectie komt officieel uit in de komende voorjaarscatalogus. Maar je kunt hem deze maand al bestellen met het DSP en de speciale kerst-stempel.

Het DSP en de kerststempel zullen vanaf januari niet meer te bestellen zijn dus ben je net zo’n fan als ik van die kerststempel, bestel hem dan nu nog!

Voor mijn kaart van vandaag heb ik een kaartbasis gesneden van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop heb ik een paneeltje geplakt uit het Fitting Florets DSP.

Uit een stuk Evening Evergreen Glimmer DSP en een stuk Evening Evergreen kaartkarton heb ik het frame gestanst met de Framed Florets Dies. Op de kaartkarton binnenste ovaal heb ik daarna twee stempels uit de Framed & Festive stempelset gebruikt met Versamark inkt, wit embossingpoeder en mijn heat tool. De rand van het Glimmer Paper past er perfect omheen en beide delen plakte ik op mijn kaart.

De binnenkant van het uitgestanste frame van het glimmer paper heb ik daarna voorzien van een stuk Foam adhesive Sheet om het takje uit te stansen. Deze krijgt daardoor extra dimensie. Het was even prutsen met mijn Take-Your-Pick tool om de binnenkant van de blaadjes eruit te prikken, maar daarna kon het takje op de kaart.

En daarmee was mijn volgende kerstkaart af. We zijn halverwege mijn Inky’s Kerstmaand. Zitten er al kaarten tussen die je wilt namaken?