Deze kaart was vlug gemaakt omdat ik het inkleurwerk al gedaan had tijdens mijn zussenweekend.

Een paar weken terug had ik zussenweekend en logeerde ik een weekend in een hotel bij Groningen (stad). Overdag heb ik natuurlijk doorgebracht met mijn zus, maar ’s avonds vlak voor het slapen gaan had ik nog wat tijd voor mezelf. Ik had voor vertrek een A4 velletje Basic White kaartkarton bestempeld met allerlei afbeeldingen uit de Framed Florets stempelset. En dit vel had ik samen met wat blends meegenomen op mijn weekendje weg. Ideaal om even te ontspannen na een drukke dag.

En dat vel kon ik daarna prima gebruiken om dit kaartje mee te maken! Op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White plakte ik over de hele voorkant eerst een paneel uit het Lights Aglow DSP. Daaroverheen plakte ik een stuk Distressed Gold DSP en daaroverheen weer een paneel uit het Lights Aglow DSP.

Met de Framed Florets Dies stanste ik de bloemen en blaadjes uit en ik stanste ook een ovalen frame. Hierop stempelde ik met Mossy Meadow inkt de tekst (uit Trimming the Tree) waarna ik de bloemen en blaadjes erop geplakt heb. Dit geheel kon met dimensionals op de kaart. Om het goud uit het DSP terug te laten komen plakte ik er ook nog wat Gold Swirls op.