Vanavond is de Prulleke kleurenchallenge op haar Facebook Live (20:00 uur). Dit is de kaart waarmee ik deze week mee doe.

Rechts zie je de kleurencombinatie van deze maand. In eerste instantie vond ik het lastig om met deze kleuren een kerstkaart te verzinnen (ik zit tenslotte in Inky’s Kerstmaand..) maar toen ik naar de Spruced Up bundel keek kreeg ik toch een idee.

De snoepstokken passen namelijk wel bij Sweet Sorbet, de sneeuwvlok bij Night of Navy en dan zouden de kerstbal en kadootje Pale Papaya en Soft Succulent kunnen zijn. En zo ging ik aan de slag met stempelen en stansen.

Maar wat vervolgens te doen met deze 4 losse onderdelen? Ik besloot dat vierkant het antwoord was.

De onderdelen plakte ik op hun eigen kleur van 4.5 x 4.5 cm. Dat plakte ik daarna op een Basic White kaart van 9.8 x 9.8 cm en dat dan weer op een Basic Black van 10.2 x 10.2 cm.

Daarna sneed ik nog een keer 4 vierkanten uit het gekleurde kaartkarton van 5.5 x 5.5 cm en een kaartbasis van 13.5 x 27 cm uit Extra Stevig Basic White kaartkarton. Met een rillijn op 13.5 cm krijg je daarmee een vierkante kaart.

Tot slot heb ik op een restje Basic Black kaartkarton de tekst heat-embossed met Versamark inkt en wit embossingpoeder. De tekst komt uit de stempelset Magische Momenten.

P.S. Ik moest ineens aan het Microsoft logo denken toen de kaart af was, maar ik ben blijkbaar toch nog niet helemaal Microsoft gehersenspoeld 😀