Deze kaarten zijn vlug klaar omdat het Lights Aglow DSP de hoofdrol heeft.

Je zou deze kaarten ook in massaproductie kunnen maken. Per kaart gebruik je 1 velletje van het DSP. Daarbij houd je telkens een strook over en er zitten 48 velletjes in het pak DSP. Je zou dus 48 kaarten kunnen maken en dan heb je nog strookjes over van ongeveer 5.5 x 15 cm waarmee je nog een keer 48 kaarten zou kunnen maken.

Als kaartbasis heb ik voor alle kaarten Extra Stevig Very Vanilla kaartkarton genomen. Daarop zit een mat die past bij het DSP : Cherry Cobbler, Starry Sky, Evening Evergreen of Soft Succulent. En daaroverheen zit dan het design uit het Lights Aglow DSP. (die laatste laag nog niet vastplakken!)

Voor de spreuk heb ik een strook Distressed Gold DSP gesneden van 3.2 cm. Ook sneed ik een strook Very Vanilla kaartkarton op 2.5 cm. Op die laatste stempelde ik de teksten (uit Brightest Glow) in de kleuren van de effen mat. De twee stroken plakte ik daarna op elkaar en plakte dat op mijn DSP laag. De strook kon ik daarna afknippen langs de rand van het DSP waarna ik het geheel op de kaart kon plakken.