Als je knutselvoorraad groter wordt dan kun je nog meer gaan combineren. Zoals ik op dit kaartje deed!

Ik heb al eerder geschreven : de kleuren van Stampin’ Up! worden doorgevoerd in zowel hun DSP, inkt, kaartkarton, lint en bling steentjes. Dat betekent dat je zelfs oudere spullen nog prima kunt combineren met de huidige als ze dezelfde kleuren bevatten.

In deze kaart gebruik ik bijvoorbeeld retired lint wat ik nog had liggen. het Cherry Cobbler van het lint kon ik herhalen in de besjes die ik met Cherry Cobbler inkt heb gestempeld.

En het Evening Evergreen in het DSP past dus ook perfect bij het Evening Evergreen kaartkarton wat ik als kaartbasis gebruikte en de inkt waarmee ik de hulstblaadjes en tekst stempelde.

De meeste mensen weten dat het ene wit het andere wit niet is. Dat is in kleding zo maar ook in de knutselwereld. Maar Stampin’ Up! heeft 1 ‘kleur’ wit die telkens weer terugkomt waardoor je altijd mooie combinaties kunt maken.

Over coordineren gesproken trouwens : de Seasonal Labels dies coordineren weer perfect bij de Christmas Season stempelset. Zo kon ik de hulstblaadjes en besjes stempelen en daarna uitstansen met bijpassende stansvormen. Geen gedoe met knippen, heerlijk!

De tekst (uit Framed & Festive) heb ik trouwens met de Very Best Trio Punch mooie hoekjes gegeven waardoor het een mooi label is.

En zo zie je dat ik allerlei producten met elkaar gecombineerd heb en het toch nog steeds een mooi geheel is.