Hoe schattig is dat hondje uit Trees for Sale ?

Door met de Watercolor Shapes stempelset een achtergrond te stempelen heb je heel eenvoudig een kader voor een winters tafereeltje.

In dit geval gebruikte ik dus de Watercolor Shapes voor een rechthoek in Garden Green inkt. Daaroverheen stempelde ik in Evening Evergreen en Garden Green inkt de kerstboom uit Trees for Sale. In Smokey Slate stempelde ik daarna ook nog de sterretjes en de hondenpootjes EN de spreuk uit Fantastische Feestdagen.

Op een reststukje Basic White stempelde ik met Memento inkt de hond. Deze stanste ik samen met het strikje van Poppy Parade uit met de coordinerende stansen die in de Sale-a-Bration gratis te krijgen waren : de Tree Lot Dies. Het strikje plakte ik op de hond en de hond plakte ik daarna met wat mini dimensionals op de kaart. Het tafereeltje kreeg een mat van Poppy Parade kaartkarton en dat ging weer op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton.

Als je de hond niet zou uitstansten maar direct zou stempelen (en je zou het strikje ook achterwege laten) dan zou dit ook weer een ideale kaart zijn voor massa productie. Het enige wat je dan nodig hebt is kaartkarton, inkt, lijm en 2 stempelsets.