Memories and More pakketjes zijn ideaal om heel snel allerlei leuke kerstkaarten te maken.

De kaarten die ik vandaag laat zien heb ik vorig weekend gemaakt op de Prulleke Workshopdag Kersteditie. Morgen laat ik je trouwens nog het grotere project zien wat we die dag gemaakt hebben.

Op de linkerkaart heb ik ook nog wat van het Santa Express DSP gebruikt, maar de kaart was in een mum van tijd klaar : een kaart uit de Cards and Envelopes, een paneeltje uit het DSP, een kleiner kaartje uit de Memories and More pakket, wat dimensionals en hoppla de kaart was al af!

Voor de tweede kaart heb ik iets meer werk gehad: weer een kaart uit de Cards en Envelopes, een strook uit een van de grotere kaarten uit het Memories and More pakket en de tekst uit een kleiner kaartje van het pakket uitgeknipt.

Zoals je ziet heb ik op het kaartje hier rechts zelfs helemaal niets extra’s gebruikt of geknipt : gewoon de onderdelen van het Memories and More pakket opgeplakt!

Kerstkaarten maken hoef helemaal niet moeilijk te zijn! Dit kan iedereen tussen de 5 en 95 jaar!