Dit was het hoofdproject tijdens de Prulleke Workshopdag vorige week.

Ik ga hier niet beschrijven hoe je het album maakt, daarvoor verwijs ik je naar Leonie (aka Prulleke) want ze heeft hier ongetwijfeld heel veel tijd ingestoken om het te ontwerpen. Ik kan je wel vertellen dat het ongeveer 4 uur tijd heeft gekost voor mij om het in elkaar te zetten. Ik denk dat ik het nog wat verder ga versieren zodra ik het album ga invullen.

De makkelijkste manier om te laten zien hoe het boekje er uitziet is via een filmpje dus veel plezier :

Dit was de tweede workshopdag die Leonie georganiseerd heeft en ik heb weer ontzettend genoten. Net zoals de vorige keer hebben we een leuk groter project gedaan en wat kaarten gemaakt. We hadden voldoende materialen in het pakket zitten (iedereen maakt wel een keer een foutje toch?) en de dag was uitstekend verzorgd. De overige deelnemers zijn ook allemaal bereid om eigen spulletjes (stempelsets, blends, inkt) uit te lenen zodat het een groot knutselfeest wordt.

Volgend voorjaar zal Leonie waarschijnlijk weer een workshopdag houden. Dus heb je zin om mee te doen? Houd haar site dan ook in de gaten!