Deze kaart is gemaakt met onder andere de Wintry 3D Embossingfolder en aquarelpapier.

Eerst stanste ik het aquarel papier met een van de Deckled Rectangle Dies. Daarna deed ik Starry Sky inkt in mijn Wintry 3D embossing folder (beide kanten) en legde daar mijn aquarel papier in om het te embossen. Uiteindelijk was ik niet zo tevreden met het resultaat en sproeide ik met een Stampin’ Spritzer nog een heleboel water over het aquarelpapier. Dat heb ik een dag laten drogen en toen kwam er dit uit!

Ik heb met die Deckled Rectangle Dies nog twee rechthoeken uitgestanst. Een in het distressed gold DSP en een andere in Starry Sky kaartkarton. Deze drie lagen heb ik daarna op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton geplakt.

Onder de kaart stempelde ik met Starry Sky inkt de tekst uit Trimming the Tree. Met een iets andere tekst eronder kon dit trouwens ook een leuke nieuwjaarskaart zijn.