Na al die kerstkaarten moest ik weer even wennen aan kaarten voor een andere gelegenheid. Een beterschapskaart bijvoorbeeld.

Op Pinterest zag ik deze layout voorbij komen van Jolanda Johnstone en die heb ik nagemaakt. Alle stempels die ik gebruikt heb op deze kaart komen uit de A Fish & A Wish stempelset.

Op een mat van Basic White stempelde ik met Mossy Meadow de zeewier en de spreuk. Op een reststrookje stempelde ik daarna met Basic Gray de golfjes. En op een ander restje stempelde ik de vissen in Calypso Coral en Mango Melody. Een vis kon ik uitponsen met de coordinerende Fish Builder Punch, maar de grote vis moest ik met de schaar uitknippen. Dat is gelukkig niet heel erg lastig.

En daarmee waren al mijn onderdelen al klaar! Ik plakte de golfjes-strook op de mat en knipte het overtollige van de strook langs de mat af. Dat geheel plakte ik op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White. De vissen kregen wat dimensionals en konden daarna op de kaart. Tot slot heb ik nog wat Pearls op de kaart geplakt (kun je zien dat ik een inktvlekje heb verdoezeld ? 😉 )

Deze kaart is inmiddels al verstuurd naar iemand die een open hart operatie moest ondergaan. Een heftige operatie die gelukkig goed is gegaan. Hopelijk gaat het herstel voorspoedig en voelt ze zich binnenkort weer als een vis in het water!