Inspiratie komt uit rare hoeken. Dit keer waren het de vazen en het glas-in-lood in een restaurant die mij inspireerden!

Anderhalve maand geleden ben ik gaan uit eten en terwijl ik in het restaurant rond keek – wachtend op onze bestelling – zag ik de vazen naast onze tafel. Het waren exact dezelfde vazen als uit de stempelset Vintage Christmas!! Ik wist meteen dat ik hier een foto van moest maken want hier kon ik wel een kaart mee maken. En toen ik de foto later terugkeek zag ik ook nog het prachtige glas-in-lood op de achtergrond. Hoe zou ik dat kunnen vertalen naar een kaart?

De Artistic Decorative Masks gaven de oplossing. Daar zit een geruite stencil in die ik met Sponge Daubers kon inkleuren. Met een strook van 4 x 15 cm Basic White, de stencil, de sponge daubers en de inktkleuren Flirty Flamingo, Parakeet Party, Shaded Spruce en Rich Razzleberry maakte ik het glas-in-lood raam na.

Met de Vintage Christmas stempelset en diezelfde kleuren inkt stempelde ik de fles en het boeket op een rest Basic White kaartkarton. De fles kon ik uitponsen met de coordinerende Vintage Bottle Punch en het boeket heb ik uitgeknipt.

Toen ik de onderdelen op mijn basiskaart van Extra Stevig Basic White kaartkarton legde kwamen de bloemen niet echt tot hun recht. En dus sneed ik nog een strook Parakeet Party kaartkarton waarbij ik de hoeken heb weggeponst met de Very Best Trio Punch.

Het kleine spreukje op de kaart komt uit Onvergetelijk Feestelijk en heb ik met Shaded Spruce gestempeld. Tot slot voegde ik nog wat zilveren pearls voor wat extra bling toe.

Waar haal jij je inspiratie vandaan? Ik hoor het graag!