Met de Alphabest bundel kun je je eigen tekst op je kaart zetten! Ideaal als daar net geen stempel voor is!

Deze kaart was heel snel klaar. Het meeste werk waren de labeltjes stempelen en uitponsen maar zelfs dat kostte niet veel tijd.

Op een kaartbasis van Night of Navy kaartkarton plakte ik een paneeltje Fitting Florets DSP.

Daarop plakte ik een stukje Frayed Ribbon. Dat lint is zo stevig dat de makkelijkste manier om deze vast te plakken een strook Stampin’ Seal aan de achterkant van het lint is.

Op een smalle strook Balmy Blue kaartkarton stempelde ik eerst met Balmy Blue inkt de achtergrondjes van mijn label. Daarna stempelde ik met Night of Navy inkt de letters over de achtergrondjes. Tot slot kon ik ze heel gemakkelijk met de coordinerende Best Label Punch uitponsen.

De labeltjes heb ik met lijm vastgeplakt op de kaart. Dat was op het lint nog niet zo gemakkelijk dus heb ik er een nachtje wat gewicht op gelegd (een acryl stempelblok) zodat het kon drogen en recht bleef staan.

Deze maand is deze bundel mijn Inky’s Bundel. Dus wil je nog meer kaartjes zien met deze bundel, kom dan geregeld terug op deze site!