De Catalogus is een ideale inspiratiebron. Deze kaart is daar ook weer een voorbeeld van.

Hier links zie je een deel van pagina 103 van de jaarcatalogus. Ik vind de kaart heel erg leuk. De 3 paneeltjes zorgen voor de perfecte achtergrond voor het vellum met de bloem erop.

Ik heb geprobeerd deze kaart na te maken met producten die ik in mijn knutselvoorraad heb liggen.

In mijn geval werd dat dus ook een kaartbasis van Mint Macaron kaartkarton. De drie strookjes heb ik gelijk gehouden (7.5 x 2.5 cm) en zijn Mint Macaron, Soft Suede en Gray Granite kaartkarton.

Het Mint Macaron strookje heb ik bestempeld met Gray Granite inkt en een stempel uit Simply Fabulous.

Diezelfde stempelset heb ik ook gebruikt om een compositie van bloemetjes en blaadjes te stempelen met Versamark op Vellum. Dit heb ik daarna met wit embossingpoeder bestrooid en verhit met mijn heatgun. Het eindresultaat is niet zo subtiel als het origineel, maar ik vind het wel erg leuk. Het vellum deel heb ik daarna met een schaartje uitgeknipt.

Op een smal strookje Calypso Coral kaartkarton stempelde ik met dezelfde kleur inkt het spreukje. Ik knipte er een vlaggetje aan.

En daarmee waren mijn onderdelen klaar. De drie strookjes plakte ik met Foam adhesive strips op de kaart. Achter het vellum kon ik Stampin’ Seal doen omdat dit waarschijnlijk niet te zien zou zijn. Het tekst strookje heb ik achter het vellum gedaan omdat ik dat mooier vond. Tot slot heb ik er nog wat Brushed Brass Butterflies bij geplakt net zoals het origineel.