Deze kerstkaarten zijn begin deze week door mij verstuurd naar de deelnemers van de Prulleke Fans Kerst-swap.

Elke woensdagavond (behalve nu in December) heeft mijn upline Leonie François om 20:00 een Facebook live uitzending. En inmiddels heeft deze wekelijkse uitzending een redelijke vaste schare kijkers. Een paar weken geleden vroeg Debby of we niet een Kerstswap konden doen met de “Prulleke Fans” en zo is deze swap ontstaan.

Een swap is eigenlijk een afspraak tussen een groepje deelnemers om voor elk van de andere deelnemers een kaart te knutselen (in ons geval een kerstkaart) en deze op een afgesproken moment op de brievenbus te doen. Een paar dagen later ontvang je dan van al die deelnemers een kaartje.

Mijn kaartje heb ik gemaakt van Retired spulletjes. Ik had nog zoveel leuke spullen liggen dat ik het zonde vond om ze niet te gebruiken. Normaal gesproken probeer ik zoveel mogelijk producten te laten zien uit de huidige catalogus, maar dat betekent natuurlijk niet dat je ‘oude’ spullen niet meer leuk zijn! Dat kon ik ook zien aan de kaarten die ik terug kreeg. Stuk voor stuk prachtige kerstkaarten, gemaakt met producten die soms volgens mij niet eens van Stampin’ Up! zijn. En dat maakt niks uit want het is altijd leuk om zelfgemaakte post te ontvangen ongeacht waar je je producten gekocht hebt! Zeker als ze zo mooi zijn als deze:

Kaart van Leonie François

Kaart van Elly Liebeek
Kaart van Corrie van Erve
Kaart van Masjenka Westra

Kaart van Mary Schirmann

Kaart van Marissa de Bruijne
Kaart van Debby van Tulden