In de najaarscatalogus staan veel kerstsets. Maar ook al heb je zo’n set voor kerst gekocht, je kunt er ook meer mee!

Toegegeven, de Celebrate with Tags bundel is niet alleen een kerstset, maar ik kocht hem wel voor die reden. En nu ik mijn kerstkaarten af heb (altijd fijn om op tijd te beginnen!) zit ik te denken hoe ik zo’n set zou kunnen gebruiken voor iets anders dan een kerstkaart. Met deze bundel was dat heel gemakkelijk!

Op een kaartbasis van Basic White plakte ik een mat van So Saffron. Ook sneed ik een paneeltje Basic White net iets kleiner dan de mat. Hierop stempelde ik de ballon uit de Celebrate with Tags stempelset in de kleuren Sweet Sorbet, Calypso Coral, So Saffron, Parakeet Party, Tahitian Tide en Gorgeous Grape. Ook spetterde ik nog wat ‘confetti’ met de Stampin’ Blends in Sweet Sorbet, Parakeet Party en Tahitian Tide.

Vervolgens stanste ik de kaarsjes (uit de coordinerende Celebrations Tag Dies) uit diezelfde 6 kleuren kaartkarton als waar ik de ballonnen mee gestempeld had. Door op de achterkant van het kaartkarton eerst adhesive sheet te doen kon ik ze daarna als stickers op mijn paneeltje plakken. Door de twee kaarsen onder elkaar te plakken verleng ik de kaars.

Om te verhullen dat het eigenlijk twee kortere kaarsen op elkaar zijn heb ik daarna een strook Basic Black kaartkarton gesneden van 3/4″ en de zijkanten geponst met de Banner Pick-a-Punch. Vervolgens heb ik de tekst (uit Artistically Inked) met Versamark inkt gestempeld en heat embossed met wit embossingpoeder. Deze strook heb ik met dimensionals op de kaart geplakt.

En zo had ik vrij vlug deze vrolijk gekleurde verjaardagskaart. Hoezo komt deze kaart uit een kerst-set?