Als demo mag ik een maand eerder de nieuwe catalogus inzien en er uit bestellen. En kijk wat een fantastisch product in de Sale-a-Bration folder staat!

In 2023 zal er 1 Sale-a-Bration periode zijn en wel in Januari en Februari. Tijdens deze Sale-a-Bration periode kun je gratis producten aan je bestelling toevoegen bij een besteding van een bepaald bedrag. Dit Dainty Flowers DSP kun je bijvoorbeeld bij een bestelling vanaf 60 euro gratis meebestellen. Je krijgt dan 12 vellen DSP (2 vellen van 6 verschillende designs, 30.5×30.5 cm).

In het DSP zit onder andere de kleur Crushed Curry verwerkt, dus ik koos die kleur als kaartbasis. Daarop plakte ik 1 van de designs uit het DSP. Je kunt 6 van dit formaat paneeltjes uit 1 vel snijden. Er was ook een design met daarop ovale bloemenkransen. Deze besloot ik uit te knippen met mijn Paper Snips. Door eerst aan de achterkant van het DSP een stuk Adhesive Sheet te plakken kon ik de uitgeknipte krans meteen als sticker gebruiken.

De tekst komt uit Fitting Florets en deze heb ik met Rich Razzleberry inkt (nog een kleur uit het DSP) gestempeld.

Om de kaart af te maken heb ik wat Brushed Brass Butterflies erbij geplakt.

Wil jij dit DSP ook hebben? Vanaf 5 januari 2023 gaat de Sale-a-Bration periode in en neem ik graag je bestelling vanaf 60 euro aan en kun jij dit DSP er gratis aan toevoegen. Wil je echt niet meer wachten tot dan? Word dan lid van mijn team en doe nu al een bestelling van prachtige producten uit de nieuwe voorjaarscatalogus en maak alvast gebruik van de Sale-a-Bration. Ik vertel je er graag meer over.