Afgelopen week viel het Libelle puzzelboekje in de bus en toen ik achterop keek dacht ik : hier kan ik een kaart mee maken!

De takjes op de Marjolein Bastin Agenda deden me namelijk meteen denken aan het Sale-a-Bration Dainty Flowers DSP. Ik sneed een strook van het papier en een iets breder paneel Calypso Coral kaartkarton.

Beide bewerkte ik met de gaatjes-stans uit de Blossoming Happiness Dies. Door het DSP paneeltje iets verschoven op het Calypso Coral paneel te plakken komt er ook nog wat kleur door de gaatjes heen. Daarmee heb ik de ringband uit de agenda proberen na te maken.

De kaartbasis is trouwens van Extra Stevig Very Vanilla kaartkarton. Die kleur gebruik ik niet heel vaak, maar bij dit DSP vond ik het mooier kleuren.

De tekst heb ik met zwarte inkt op een cirkel (Stylish Shapes Dies) van Calypso Coral gestempeld. De tekst komt uit de Framed Florets stempelset. Deze plakte ik met dimensionals op de kaart.

Omdat op de voorkant van de agenda ook een vlindertje staat leek het me leuk om als bling nog wat Brushed Brass Butterflies toe te voegen.