Tijdens Sale-a-Bration mag je gratis DSP uitkiezen bij een bestelling vanaf 60 euro. En daar maak je heel vlug een kaartje mee!

Ik kan me zo voorstellen dat als je het Favored Flowers DSP in de Sale-a-Bration folder ziet staan dat je doorbladert omdat het veel te bloemig is. Maar de achterkant van al die bloemendesigns bevat geometrische patronen die ook heel leuk zijn!

Dit kaartje is heel vlug klaar en maakt gebruik van die tweezijdig bedrukte vellen DSP. Uit 1 vel van 12″ x 12″ haal je 6 paneeltjes waarmee je dus 6 van deze kaartjes kunt maken. Door 1 hoek om te vouwen van het DSP kun je de twee kanten tonen en heeft je kaart ook meteen wat interessants om naar te kijken.
Ik heb de randen van het papier met de scherpe rand van een schaar een wat verweerd uiterlijk gegeven. Dat hoeft natuurlijk niet.

Het DSP is op de kaartbasis van Fresh Freesia kaartkarton. Die kleur zit ook in het DSP en geeft meteen een mooi geheel. De stempel heb ik met zwarte inkt gestempeld en komt uit Framed Florets.

Tot slot heb ik er nog wat matzwarte dots bijgedaan.