Na een ruime maand pauze is op woensdag de Prulleke Facebook live weer terug! En dit is mijn kaart voor vanavond!

Dit is de layout die Leonie vorige week op haar Facebook plaatste en waar de Facebook live uitzending van vanavond over gaat.

Het Dainty Flowers DSP is deze en volgende maand een van de producten die je gratis kunt uitzoeken bij een bestelling vanaf 60 euro. En je kunt er dus allerlei leuke kaartjes mee maken. Door maar een smalle strook van het DSP te gebruiken kun je zelfs nog meer kaarten uit 1 vel DSP halen dan de 6 voorkanten die je normaal hebt.

Ik heb de smallere strook DSP op een kaartbasis van Starry Sky kaartkarton geplakt. Vervolgens heb ik met de Stylish Shapes dies een cirkel gestanst uit vellum. Vellum is zo doorzichtig dat je er niet zomaar lijm onder kan doen. Daarom heb ik een klein truucje toegepast.

Eerst heb ik op een restje Rich Razzleberry kaartkarton de tekst uit Samen Sterk gestempeld met Versamark en daarna met goud embossingpoeder embossed. Daarna heb ik het restje tot een smal strookje gesneden en schuine kantjes eraan geknipt. Met een kleine dimensional plakte ik het strookje daarna op het vellum. Door het vellum alvast proef te leggen op de kaart wist ik waar het strookje tekst moest komen. Ook heb ik er wat Brushed Brass Butterflies op geplakt. Deze zijn net groot genoeg de glue dot aan de achterkant van het vellum te verhullen! En omdat de vlindertjes wat verspreid zijn kon ik daarna mooi het vellum op de kaart plakken!