Toen ik de vissen uit A Fish & A Wish stempelset zag wist ik dat ik deze kaart wilde maken.

Ik had al heel lang geleden de Popup Shadowbox kaart gezien bij Jennifer McGuire. En de visjes uit de stempelset leken perfect voor dit type kaart!

Hoe je de kaart maakt kun je bij Jennifer zien, ze maakt allerlei voorbeelden. Ik gebruikte voor mijn kaart de kleuren Coastal Cabana, Bermuda Bay en Soft Seafoam voor de basis. De Soft Seafoam achterkant heb ik eerst nog bestempeld met de golven en de voorkant van de kaart heb ik bespetterd met een Stampin’ Marker.

Omdat ik geen ronde stans had die groot genoeg was om een cirkel uit de voorkant te stansen heb ik twee rolletjes tape gepakt en deze met een potlook afgetekend op de twee voorkanten en daarna uitgeknipt. Ze zijn niet perfect rond geworden, maar ach.. goed genoeg toch?

De struikjes heb ik gestempeld op Mint Macaron kaartkarton en de visjes en de tekst op Basic White. De struikjes en visjes heb ik daarna met de schaar uitgeknipt. Voor de vis in het midden heb ik ook nog een strookje Windowsheet gebruikt. En vervolgens was het een kwestie van alles in elkaar plakken.

Ik vind het eindresultaat erg leuk geworden en de kaart kan dichtgevouwen nog steeds in een normale vierkante envelop!