Dit kaartje had behoorlijk wat droogtijd nodig dus het was geen vlug kaartje, maar het eindresultaat is wel lekker kleurrijk!

Ik begon deze kaart met een stuk Fluid100 Watercolor Paper en de Stamparatus. Dat laatste is een hele handige stempelhulp als je zeker wil weten dat je meerdere keren op dezelfde plek dezelfde stempel wilt stempelen.

Ik heb de grote bloem uit Fragrant Flowers op de Stamparatus deksel gedaan en met sponge daubers heb ik telkens een kleur aangebracht en gestempeld op het watercolor paper. De blaadjes in Granny Apple Green en Garden Green, de buitenkant van de bloem in Mango Melody en de binnenkant in Melon Mambo inkt. Toen ik vond dat alle onderdelen voldoende inkt op het papier hadden heb ik met een Stampin’ Spritzer water eroverheen gesproeid. Omdat de inkt op waterbasis is, begint het meteen alle kanten op te vloeien. Dit paneeltje moest daarna goed drogen!

Een dag erna ben ik verder gegaan met deze kaart. Ik deed het – nu goed droge – watercolor papier terug in mijn stamparatus en deze keer stempelde ik een aantal keer met Versamark inkt. Het watercolor papier is namelijk wat ‘hobbelig’ en ik wilde zeker zijn dat alle lijntjes goed op het papier waren gestempeld. Daarna heb ik er zwarte embossingpoeder overheen gestrooid en dit verhit met mijn heattool.

De kaartbasis is van Granny Apple Green en ik heb er een strook Dandy Designs DSP op geplakt. Dit DSP mag je gratis uitkiezen bij een bestelling vanaf 120 euro tijdens de Sale-a-Bration die tot eind februari duurt. Het stuk watercolor paper heb ik bijgesneden zodat ik wat minder ruimte om de bloem had.

Op een strookje Melon Mambo kaartkarton heb ik de spreuk gestempeld in zwarte inkt. De spreuk komt uit de stempelset Echt iets bijzonders. Ik heb het ene randje van het strookje schuin afgeknipt en de andere kant vastgeniet op mijn paneeltje watercolor papier. Het geheel kon daarna met dimensionals op de kaart. Wat matzwarte dots maken de kaart af.