In de koopjeshoek van Stampin’ Up! vind je nu ontzettend veel DSP en stansen uit oudere collecties die flink afgeprijst zijn!

De huidige catalogus staat vol met prachtig DSP maar misschien is het niet je smaak. Of misschien was je nog op zoek naar DSP wat je al eerder had gekocht en wat je bijna op had gemaakt. Of misschien heb je niet zoveel budget. Wat het ook is: het oudere DSP is ook nog steeds fantastisch en nu flink afgeprijst!

En niet alleen het DSP, er staan ook nog stansen, blingsteentjes, lint en zelfs wat ponsen in de koopjeshoek. Op de foto hier rechts is een deel van het assortiment uit de koopjeshoek te zien. Genoeg leuks om kaarten mee te maken dus.

Wil je iets bestellen uit de koopjeshoek, wacht dan niet te lang! Alle producten uit de koopjeshoek worden niet meer bijgemaakt dus OP=OP!

Als je online besteld en je geeft mijn gastvrouwcode op (of je stuurt mij een mailtje), dan worden de producten pas later besteld. Je doet dan namelijk mee met mijn verzamelbestelling. Er is een kans dat de producten er niet meer zijn op het moment dat ik ga bestellen.

Wil je dus zeker zijn dat je je koopje kunt bemachtigen bestel ze dan zelf online en geef mij als demonstrator op. Je bestelling wordt dan meteen gedaan en ook naar jouw thuisadres verstuurd (je betaalt dus ook zelf de verzendkosten) maar ik stuur je daarna altijd nog een kleinigheidje als dank voor je bestelling op.

Dus: neem vlug een kijkje en sla je slag!