Voor de laatste keer toon ik de Fragrant Flowers bundel in Inky’s Bundel. Dit keer gebruik ik de hele bundel PLUS het bijbehorende DSP uit de Sale-a-Bration.

Het DSP hebben jullie de afgelopen weken vaker langs zien komen. Ik vind het gewoon prachtig papier en ook als je niet zoveel van bloemen houdt, dan zijn de achterkanten van de bloemige designs ook erg mooi. In de kaart van vandaag heb ik die achterkanten gebruikt in combinatie met de labelstans uit de Fragrant Flowers Dies. Ik heb de verschillende designs uitgestans plus nog wat gewoon Evening Evergreen kaartkarton. Daar heb ik niet alleen het label gebruikt om uit te stansen maar ook een andere stans uit die set om wat diepte in het kaartkarton aan te brengen. De labels heb ik daarna op een paneel Mossy Meadow kaartkarton geplakt en alles wat overhing heb ik afgeknipt. Het paneel kon daarna op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton.

Op een restje Basic White kaartkarton stempelde ik de kleine bloem uit de Fragrant Flowers stempelset in Memento zwarte inkt. Deze inkt is namelijk perfect te gebruiken met de alcohol inkt uit de Stampin’ Blends markers. Ik gebruikte de kleuren Fresh Freesia, Blackberry Bliss en Mossy Meadow om de bloem in te kleuren. Daarna kon ik de bloem uitstansen met de Fragrant Flowers Dies.

Met diezelfde stansen stanste ik ook nog een extra label in Fresh Freesia kaartkarton en wat blaadjes en bloemknopjes in Mossy Meadow en Blackberry Bliss kaartkarton. Door aan de achterkant adhesive sheet te plakken voor het stansen kon ik de blaadjes en knopjes daarna als stickers op mijn kaart plakken.

Op het Fresh Freesia labeltje stempelde ik een spreuk uit Lieve Bloemen in zwarte inkt. De linkerkant van het label heb ik daarna wat ingekort en daarna kon het samen met mijn bloem met dimensionals op de kaart.