Dit jaar zal de Stampin’ Hop! een instahop zijn. En het eerste thema is “Een nieuw begin”.

Bij een Instahop gebeurt het hoppen op Instagram en niet meer op onze weblogs. Wil je dus verder hoppen, ga dan naar Instagram en hop vanaf mijn pagina (klik even op de foto van deze kaart) door naar de andere deelnemers.

Over mijn kaart: het thema is dus “Een nieuw begin”. Ik associeer dat vooral met geboorte. En dus maakte ik een geboortekaartje.

Als kaartbasis koos ik voor Tahitian Tide. Daarop plakte ik een paneeltje uit het Favored Flowers DSP. Het patroontje is helaas niet heel goed te zien.

Daarna nam ik een paneel Basic White kaartkarton en stempelde hierop de takken (Soft Suede inkt) en blaadjes (Mossy Meadow inkt). Beide komen uit de Tuinfluiters stempelset. Ook stempelde ik een cirkel uit Watercolor Shapes in Mango Melody inkt.

Op een restje Basic White stempelde ik vervolgens het vogeltje in Tahitian Tide en het snaveltje weer in Mango Melody inkt. De oogjes zijn gestempeld met zwarte inkt. Ik kon het vogeltje en de vleugeltjes uitponsen met de Songbird Builder Punch, maar uitknippen kan natuurlijk ook.

Het uithangbord stempelde ik op een restje Soft Suede kaartkarton en daarop stempelde ik het woord Welkom in zwart.

En daarmee was mijn kaartje af. Wil je dus meer inspiratie in het thema “Een nieuw begin” ga dan dus naar Instagram en hop daar naar de andere deelnemers. Veel plezier!