Deze maand geef ik het collectiepakket Regency Park extra aandacht : Dit keer zijn het de Sentimental Park Dies stansen en Petal Park DSP.

Het eerste deel van de kaart is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Het kaartkarton en het DSP zorgen voor het wauw-effect! Ik heb een kaartbasis van Sweet Sorbet. Daarop zit (met dimensionals) een mat van Night of Navy kaartkarton en daarop zitten weer twee paneeltjes van het Regency Park DSP geplakt.

De verhouding van deze layout heb ik eerst proefgelegd met de “card-templates” van Kylie Bertucci. Zij is een Australische Stampin’ Up! demonstratrice en zij promoot ook heel erg het gebruik van DSP. Veel mensen vinden het zonde om in het mooie papier te snijden. Met haar #LoveItChopIt (als je ervan houdt, snijd er dan in) en Card Templates leer je je DSP zo snijden dat je het makkelijk kunt opbergen en gebruiken op je kaarten zonder al te veel verlies.

De spreuk van deze kaart komt uit Echt iets bijzonders. Wat een fantastische stempelset is dat! Ik heb een van de teksten gestempeld met Sweet Sorbet op een restje Basic White en deze daarna uitgestanst met een van de stansen uit de Sentimental Park Dies. Uit Balmy Blue stanste ik de net iets grotere stans. Het leuke is dat je de kleine stans in de grotere stans kunt steken wat dit leuke effect geeft!

Ik maakte de kaart af met wat Milky Dots die ook in dit collectiepakket zitten.