Een fun fold hoeft niet altijd heel moeilijk te zijn. Dit kaartje is daar een voorbeeld van.

Zo op het eerste gezicht ziet dit kaartje er uit als een normale kaart: met 2 stroken (Regency Park) DSP erop en daarop een uitgestanst label met een bloemetje erop. Maar de voorkant van de kaart (Shaded Spruce kaartkarton) heb ik nog een keer doormidden gerild en het labeltje (gemaakt met de Sentimental Park dies en Night of Navy kaartkarton) zit alleen maar aan de onderste helft vastgeplakt. En daarmee heb je al een heel eenvoudige fun fold gemaakt!

Door aan de binnenkant van de kaart de tekst namelijk op een kleine verhoging te maken (dimensionals) kan de bovenkant van de kaart daarachter gehaakt worden en blijft de kaart mooi staan. Super simpel toch?

Op het labeltje zit een bloem uit Sentimental park met een uitgestanst takje van de bijbehorend Sentimenal Park Dies. De bloem heb ik ingekleurd met een blenderpen en Shaded Spruce inkt.

Het label aan de binnenkant zijn twee strookjes kaartkarton (Mango Melody en Night of Navy die aan de zijkant een gekarteld randje hebben gekregen met de Happy Label Pick-a-Punch. De spreuk die erop staat komt uit de Sending Smiles stempelset. Wat milky dots maken de kaart in mijn ogen af.