Vandaag wijk ik een klein beetje af van mijn Makkelijke Maandag. Alhoewel je dit kaartje ook met weinig knutselspullen zou kunnen maken.

Zo daags voor Valentijnsdag wil ik jullie mijn kaartje delen die ik morgen aan mijn vriend ga geven. De kans is namelijk heel groot dat hij vanavond toch niet op deze blog kijkt 😉

Mijn Peter houdt niet van opvallen en zijn favoriete kleur is grijs. Ik heb toch maar besloten om iets meer kleur in zijn kaartje te doen, maar het zijn wel rustige kleuren.

Mijn kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een paneel van het Textured Shimmer DSP. Het is prachtig geribbeld papier waar een mooie glans in zit. Daaroverheen zit een paneeltje uit het het Regency Park DSP. Tot nu toe allemaal dingen die je met een snijmachine en lijm zou kunnen maken.

Voor de volgende onderdelen heb je een stansmachine nodig wat dus eigenlijk niet hoort bij mijn Makkelijke Maandag thema.

Het label komt uit de Sentimental Park dies en heb ik gestanst uit Basic White kaartkarton. Daarop heb ik de tekst Love You gestempeld met Balmy Blue inkt. Dit label zou je ook gewoon uit een stuk Basic White kaartkarton kunnen snijden en bestempelen.

De bloem is gestempeld op Basic White kaartkarton met dezelfde stempelset als de Love You tekst namelijk Sentimental Park. Eerst de omlijning met zwarte inkt en daarna de binnenkant met Balmy Blue en Petal Pink. Vervolgens heb ik beide onderdelen uitgestanst met de Sentimental Park dies. Maar uitknippen met een schaar zou dus ook kunnen.

Om de kaart wat bling te geven heb ik er Milky Dots bij gedaan.