Ben je niet een enorme fan van de bloemen in deze suite? Je hoeft ze natuurlijk niet te gebruiken!

Vooral het Regency Park DSP is heel bloemig. Maar de achterkant van al die bloemendesigns bevat ook nog hele leuke designs waar dus geen bloemen op staan. En een strook daarvan heb ik gebruikt op mijn kaart. Op een kaartbasis van Mango Melody kaartkarton heb ik een strook Night of Navy geplakt en daarop een iets minder brede strook van het Regency Park DSP. De tekst komt uit de Sentimental Park stempelset (het zijn 2 stempels) en deze heb ik met Night of Navy inkt op de kaart gestempeld.

Uit een restje Granny Apple Green stanste ik met de Something Fancy Dies een labeltje. Ook stanste ik met diezelfde dies een zeshoek uit Basic White kaartkarton. Op het labeltje stempelde ik met Night of Navy inkt het ‘raster’ stempeltje uit de Sentimental Park stempelset.

Op de zeshoek stempelde ik met Stazon inkt de enkele bloem uit de Lieve Bloemen stempelset. In plaats van de stempelset te gebruiken om de bloem in te kleuren heb ik dat zelf gedaan met een blenderpen en de Soft Pastels. Die gebruik ik veel te weinig!

Toen alles goed gedroogd was heb ik het zeshoekje op het label geplakt en een stukje Night of Navy Bordered ribbon door het label geknoopt. Dat kon ik daarna op mijn kaart plakken met dimensionals en daarmee vond ik mijn kaartje af!