Dit is de kaart waarmee ik vanavond mee doe met Prulleke’s TicTacToe challenge tijdens haar Facebook Live uitzending.

Hier links zie je het Boter-Kaas-Eieren bord waarmee Leonie aan de gang gaat vanavond. Toen ik deze opdracht vorige week tijdens haar live uitzending te zien kreeg wist ik al dat ik sowieso wilde gaan werken met Kit-Resten. Stampin’ Up! heeft allerlei kits waar je als beginner eigenlijk meteen mee aan de slag kunt. Bijna alles zit er vaak al in zodat je voor een hele leuke prijs alles hebt om kaarten te kunnen maken. Af en toe dan koop ik zo’n kit maar na de eerste set kaarten gemaakt te hebben wil ik ook weer met mijn andere spulletjes in mijn voorraad spelen en dus heb ik nogal wat ‘ restjes’ kit liggen! Deze uitdaging was dus perfect om daar wat aan te doen!

Natuurlijk kon ik het niet laten om ook wat nieuwe producten te gebruiken in mijn kaart. In de voorjaarscatalogus staat een alfabet stansen set: Ideaal om je eigen teksten mee uit te stansen! En op 1 maart komen er “Online Only” producten op de Stampin’ Up! site die niet in een catalogus verkocht gaan worden maar alleen online. En daar zit een alfabet stempelset in!

Mijn kaart begon met een kaartbasis uit de Light de Candles kit. Uit Basic White kaartkarton heb ik vervolgens een paneel gesneden zo groot als de voorkant van deze kaartbasis.

Hierop heb ik met Versamark inkt de tekst THNX gestempeld met de Classic Letters. Deze heb ik daarna bestrooid met witte embossingpoeder en dit heb ik verhit. Vervolgens heb ik met een blending Brush en Coastal Cabana inkt een Ombre effect gemaakt op dit paneel. Onderin donker en steeds lichter naar boven. Daarna kon ik het paneel op de uiteindelijke maat snijden zodat ik nog een randje kaartkarton zou zien.

Tot slot heb ik met de Alphabet a la Mode Dies nog THNX! uitgestanst uit dat paneel.

Een flinke strook Mango Melody kaartkarton heb ik daarna achter de tekst geplakt zodat het THNX! wat meer opvalt. Daarna kon ik het paneel met dimensionals op de kaart plakken. Om het af te maken heb ik nog wat Night of Navy sterretjes (bloemetjes?) om de tekst geplakt. Deze kwamen uit de Christmas Whimsy Card Kit.