Mijn bundel voor deze maand is Blij en Bloemrijk. Een bundel die alleen online te koop is en niet in een catalogus staat.

Het eerste wat je opvalt aan deze kaart is waarschijnlijk de kleurencombinatie. Ik had gewoon zin om met het CopperFoil aan de slag te gaan. Ik plakte wat adhesive sheet aan de achterkant van een stuk foil en stanste daarmee de krans en blaadjes uit. Hiervoor gebruikte ik de Irresistable Blooms stansen die in deze bundel zitten. (de blaadjes kun je stansen uit het restant wat uit het midden van de krans komt, dus je hebt maar weinig verlies van dit prachtige foil).

Ook stempelde ik met Versamark de bloemen uit de bundel op een stuk Basic White kaartkarton en bestrooide dit met koper embossingpoeder wat ik verhitte met de heatgun. Daarna kon ik ook de bloemen uitstansen met de stansenset uit de bundel.

Omdat ik vond dat de kaartbasis van Extra Stevig Basic White weg zou vallen tegen de opvallende koperen glans heb ik nog een paneeltje Basic White gesneden en dit met een van de Basics 3D embossingfolders van relief voorzien. Dat was precies wat mijn kaart nodig had.

De krans kon ik opplakken omdat ik vantevoren adhesive sheet had gebruikt en de krans daarmee een sticker geworden was. De uitgestanse bloemen plakte ik met dimensionals eroverheen en de blaadjes kon ik er daarna tussen en onder steken. Omdat deze ook adhesive sheet aan de achterkant hadden kon ik ze ook zo vastplakken.

Ik heb bewust nog geen tekst op deze kaart gezet. Op die manier kan ik nog altijd beslissen waar ik de kaart voor ga gebruiken.