Deze kaart is gemaakt volgens de layout die Leonie François vanavond in haar Facebook Live heeft.

Hier rechts zie je de layout die zij de afgelopen week op haar social media gepost heeft. En ik moet eerlijk toegeven: ik heb er wat mee geworsteld. Natuurlijk had ik die verticale strook van DSP kunnen maken, maar dat vond ik te makkelijk. Maar wat dan wel? De zijkanten afplakken met papier en dan met een blending brush? Dat had ik laatst al gedaan… En toen zag ik een stans die hoort bij de Irresistible Blooms Dies: Een lange smalle stans die te smal was voor de kaart.. Maar wat als ik die nu twee keer zou stansen en naast elkaar zou plakken?

En daarmee begon ik mijn kaart. Ik sneed een kaartbasis van Real Red kaartkarton en sneed ook een paneel van Cherry Cobbler van dezelfde hoogte alleen wat smaller. Aan de achterkant plakte ik adhesive sheets want ik wist al dat ik die smalle strookjes nooit zou kunnen plakken. En vervolgens stanste ik de lange stans twee keer uit en plakte de twee delen daarna naast elkaar op de kaartbasis.

En toen het volgende onderdeel van de layout: de twee stroken. De volgende zoektocht begon: heb ik twee stukken tekst die groot genoeg zijn om op de stroken te passen EN bij elkaar passen? Dat vond ik in de happiness abounds stempelset. Met behulp van het kleurenwiel zag ik dat de ‘split-complementaire’ kleuren van rood Geel-Groen en Blauw-Groen zijn. Oftewel: Parakeet Party en Bermuda Bay. Ik sneed twee strookjes, stempelde de tekste in zwarte inkt en maakte de zijkantjes mooi met de Happy Labels Pick-a-Punch. Met dimensionals plakte ik de twee strookjes op de kaart. Om de rechte lijnen wat te doorbreken besloot ik dat er ook nog wat bling bij moest in de vorm van Iridescent pears.

En daarmee vond ik mijn kaartje af!