Deze kaart is inmiddels verstuurd voor de Swap Groep Kaarten facebook groep van Maart. Ik had er een flinke klus aan!

Als je de foto hier links ziet, begrijp je misschien al een beetje waarom. Het is een behoorlijk technische kaart waarbij ik vooral behoorlijk moest nadenken over de positie van de kleine vierkante vlakjes.

Ook nu laat ik je niet weten hoe je deze kaart maakt, je kunt het namelijk veel beter bekijken op het filmpje wat ik ook gebruikt heb. Als je deze kaart ook wilt gaan maken dan heb ik ook nog een tip : kijk het eerst een paar keer door zodat je precies weet wat je moet doen.

Ik kan je wel wat vertellen over de producten die ik gebruikt heb : Als kaartbasis gebruikte ik Garden Green kaartkarton. Aan de rechterkant zit een stuk Highland Heather kaartkarton en voor de rest van de basis gebruikte ik het Enjoy the Journey DSP.

Ik heb de rest van de versiering vrij sober gehouden. Op de voorkant maakte ik de wolken met de Cloud Punch en wat restjes Basic White. De vogeltjes (uit de Tuinfluiters stempelset) stempelde ik op een restje Highland Heather kaartkarton (met Highland Heather inkt) en deze knipte en ponste ik uit met de Songbird Builder Punch. De buikjes zijn een restje Pool Party.

Aan de binnenkant gebruikte ik de Sending Smiles stempelset en zwarte inkt om een spreuk op een stukje Highland Heather kaartkarton te stempelen. De Sending Dies gebruikte ik daarna om de tekst uit te stansen en de achtergrond van de gestanste Sending uit te stansen. Die laatste is overigens ook weer Pool Party (met wat adhesive sheet erachter).

Zie hieronder het filmpje van deze kaart om te zien hoe mijn waterval kaart er in bewegende vorm uitziet: