Als er een 5e woensdag in de maand zit, dan doen we tijdens haar Prulleke Facebook Live het thema Tegenstellingen. En dit keer is dat Groot vs Klein

Ik ben dol op de zeshoek vorm. En dus besloot ik die in allerlei formaten te gebruiken voor mijn kaart. En omdat ik niet wist welke kleurencombinatie ik moest gebruiken heb ik dat vorige week al aan mijn mede-Prulleke-Live kijkers gevraagd. Hun antwoord : Petal Pink, Soft Succulent, Night of Navy en Very Vanilla. Daar kon ik wel wat mee!

Allereerst de kaart. Deze heb ik gemaakt van Extra Stevig Very Vanilla kaartkarton. Die gebruik ik niet heel vaak en deze vorm snijdt niet heel economisch Ik sneed eerst een rechthoek van 12×12.6 cm met een rillijn op 10.8 cm. Vervolgens heb ik stipjes gezet halverwege (5.8cm) op de zijkanten en (6cm) boven en onderkant. Vanuit de bovenkant en onderkant heb ik vervolgens 3.2 cm van die middenstip nog stipjes gezet en vanaf DIE stipjes heb gesneden naar het midden van de zijkanten. Op die manier kreeg ik mijn grote zeshoek.

In de Beautiful Shapes Dies zitten hele kleine zeshoekjes dus ik heb alle kleuren kaartkarton van de kleurencombinatie gepakt en hier hele en halve zeshoekjes mee uitgestanst. Sommige van die uitgestanse vormen heb ik daarna ook nog eens door de Hive 3D Embossingfolder gedaan waardoor ik mijn kleinste formaat zeshoekjes kreeg. Al die uitstanste vormpjes kon ik daarna op mijn kaart plakken. Ik be

Als spreuk koos ik voor de Warm Welkom stempelset waar twee bij elkaar passende teksten staan. Deze stempelde ik met Night of Navy inkt op een restje Very Vanilla en deze kon ik weer uitstansen met een iets grotere zeshoek uit de Beautifull Shapes Dies en daarna met dimensionals op de kaart plakken.

Ik ben erg tevreden over het eindresultaat!