Eens per jaar gaan er 5 In Colors uit de collectie en komen er 5 nieuwe In Colors bij die 2 jaar in de collectie blijven. Maar dat is niet alles!

Eens per 5 jaar wordt er een grotere verfrisbeurt gegeven aan alle kleuren en zo ook met ingang van de nieuwe jaarcatalogus die in mei ingaat. Afgelopen woensdag kregen we als demonstrators de nieuwe kleuren te zien en ik ben gemixt enthousiast. Een aantal kleuren die ik heel graag zie gaan uit de collectie, maar er komen ook oude In Colors als permanente kleur terug waar ik heel blij van wordt!

Op de afbeelding hier links zie je welke kleuren er weggaan. De onderste rij was al duidelijk, dit zijn namelijk 4 van de 5 In Colors 2021-2023 en die stonden dus al op de planning om eruit te gaan.

Wat ik vooral jammer vind zijn de kleuren Bermuda Bay en Mint Macaron. Deze kleuren gebruikte ik best veel…

Maar… er komen dus ook 16 ‘nieuwe’ kleuren voor in de plaats! Daarvan zijn dus 5 nieuwe In Colors en 11 ‘nieuwe’ permanente kleuren. Ik schrijf bewust ‘nieuwe’ want van die 11 permanente kleuren kennen we al 7 kleuren omdat het oude In Colors zijn geweest. En twee daarvan ben ik echt fan van! Blueberry Bushel.. een mooie diepblauw en mijn eeuwige favoriet : Pretty Peacock! Is het groen? misschien… is het blauw? misschien.. Is het mooi? Jazeker!!

Het meest duidelijk is eigenlijk om onderstaand filmpje te bekijken. Je ziet eerst de huidige kleurenfamilies en in een animatie zie je dat sommige kleuren verdwijnen, sommige verhuizen naar een andere kleurenfamilie en daarna worden de nieuwe kleuren geintroduceerd.

Je kunt je voorstellen dat ik behoorlijk enthousiast ben van deze nieuwe kleuren. Ben jij nu ook zo enthousiast en wil je inkt, papier, lint of bling in de nieuwe kleuren kopen? Dan zul je nog even moeten wachten.. de nieuwe catalogus gaat op 2 mei in.

Maar laat het me vooral weten als je nog iets van een kleur wilt bestellen die uit het assortiment gaat. Want nu dit bekend geworden is, zullen die oude kleuren waarschijnlijk de deur uit vliegen!