Elke maand proberen we als Prulleke Fans een swap te organiseren. Dit was de swap voor deze maand.

De opdracht was om een kaart te maken volgens de schets aan de rechterkant. Ik besloot dat ik nog een keer het Dandy Designs DSP erbij kon pakken. Dat was wel net uit het assortiment maar ik had nog zoveel over, dat ik het zonde vond om niet te gebruiken.

Ik besloot 3 stroken in verschillende breedtes te snijden en deze te plakken op een kaartbasis van Balmy Blue. Vervolgens stanste ik 3 vierkantjes uit met de Stylish Shapes Dies met diezelfde kleur kaartkarton. Ik stempelde er alvast de vogelpootjes op in Gray Granite inkt die ik daarna ging maken.

De vogeltjes ponste ik ook uit het Dandy Designs DSP met de Songbird Builder Punch. De buikjes ponste ik uit een restje Basic White.

Door met een sponge dauber en wat Fresh Freesia inkt kon ik de randjes van de vogel-lijfjes, -snaveltjes en -vleugeltjes wat meer kleur geven. De oogjes stempelde ik met dezelfde inkt als de pootjes. De vogeltjes kon ik daarna met dimensionals op de vierkantjes bevestigen en deze met nog een keer dimensionals op de kaart.

En daarmee was mijn swap kaart klaar en kon op de bus! Afgelopen week kreeg ik dus ook een kaart terug, gemaakt met dezelfde layout. Deze kwam van Matty de Jager en kijk hoe leuk zij die vierkantjes geinterpreteerd heeft: Een van de vierkantjes is een raampje!