Elke maand houdt Stampin’ Up! een challenge. Deze heet Simple Stamping en daagt deelnemers uit om een kaart te maken met enkel papier, inkt en een stempelset.

Vervolgens zag ik ook nog op de Facebook pagina van Stampin’ Up! de vraag voor welke kleurencombinatie je voorkeur gaat. Ik besloot om beide onderdelen te combineren en daarmee de Makkelijke Maandag kaart voor vandaag te maken.

Ik koos voor ‘This’ : Petal Pink, Calypso Coral, Old Olive en Balmy Blue.

Ik pakte een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton en stempelde in Balmy Blue de stippels/spetters uit de Blij en Bloemrijk stempelset langs de rand.

Vervolgens sneed ik een paneeltje Basic White wat 3 cm kleiner was dan de voorkant van mijn kaart. Door met de rand van de kaart door het stempelkussen te gaan krijg je de blauwe rand aan dit paneel. Ook stempelde ik met Balmy Blue inkt de tekst (ook uit Blij en Bloemrijk).

Daarna pakte ik de kleuren Petal Pink en Calypso Coral en stempelde de twee bloemen in die kleur. Tot slot pakte ik Old Olive inkt en stempelde daarmee de verschillende bladeren uit Blij en Bloemrijk.

Het paneeltje plakte ik daarna met dimensionals op de kaart en zo was mijn kaartje in een mum van tijd klaar!

P.S. Als je ‘That’ leuker vindt : dat zijn de kleuren Crushed Curry, Coastal Cabana, Starry Sky en Crumb Cake.