Dit kaartje voldoet aan de linker verticale lijn van Prullekes Tic Tac Toe op haar Facebook live vanavond.

Toen ik aan deze challenge wilde beginnen dacht ik dat ik zou gaan voor de tweede verticale lijn. Maar ik kreeg de stencil/mask niet gevonden die ik wilde gebruiken. Een One Layer kaart wilde ik ook niet maken en ik keek naar de stempelset In the Moment. Ik heb deze stempelset eigenlijk nog maar amper gebruikt. Hoog tijd dus om deze stempelset nog eens uit de kast te halen en daarmee aan de slag te gaan! Ik heb eens gekeken bij Freshly Made Sketches of ik daar een leuke layout kon vinden. En nummer 1 was meteen goed!

Ik ben niet zo’n heel goed met inkleuren en dus besloot ik om de jurk van de vrouw te paper-piecen. Dat betekent dat ik de stempel ook een keer op een stukje DSP (Regency Park DSP) heb gestempeld en daarna de jurk heb uitgeknipt. Daarna heb ik diezelfde afbeelding ook nog eens gestempeld op een stukje Basic White van 7×7 cm en daar heb ik de jurk op geplakt. Daarmee heeft dat paneeltje genoeg kleur naar mijn smaak! Voor het contrast heb ik er nog wel een mat van Sweet Sorbet kaartkarton achter geplakt.

In de jurk zit ook Petal Pink en dus besloot ik voor het andere paneeltje een stukje Design a Daydream DSP te pakken (8×10 cm). De Tic Tac Toe opdracht “Sentiment Strip” werd een strook Petal Pink kaartkarton waar ik met zwarte inkt en de Alphabest stempelset mijn spreuk op gestempeld heb. De opdracht was om iets met “Lente” te doen en dus werd het Voorjaarskriebels. Dat woord is echter zo lang dat ik mijn sketch moest gaan kantelen.

Op die schets staat trouwens ook nog een hartje. Deze heb ik vertaald naar 3 bloemetjes die ik met de Petal Park stempelset op een restje Sweet Sorbet heb gestempeld met zwarte inkt. Daarna kon ik de bloemen makkelijk uitponsen met de coordinerende Petal Park Builder Punch.

Omdat op de schets ook twee lagen te zien zijn heb ik daarna alles op een laag Basic White kaartkarton geplakt en deze daarna met foam adhesive strips op de kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Ik heb de spreuk en een van de bloemen met dimensionals en de rest met lijm geplakt. Voor wat extra bling heb ik daarna nog wat Petal Pink Milky Dots op de bloemen geplakt en langs de rand van het gestempelde paneeltje.

En daarmee was mijn kaartje af. Voor mijn gevoel moest ik voor deze opdracht echt een beetje uit mijn comfortzone maar ik vind het toch een leuk kaartje geworden!