Twee weken geleden vroeg een vriendin of ik twee kaartjes voor haar wilde maken. Natuurlijk doe ik dat graag!

Het ene kaartje moest hetzelfde worden als eenzelfde bestelling die ze een hele tijd geleden gedaan had. En de andere kaart mocht ik zelf bedenken, maar wel met dezelfde tekst als de eerste kaart. Als je iemand in je omgeving kent die bijvoorbeeld ongeneeslijk ziek is, dan is een beterschapskaartje misschien raar. Een sterkte kaartje is weer wat te voorbarig. Maar een ‘ik denk aan je’ -kaartje kan eigenlijk altijd!

Nadat ik het oude kaartje had nagemaakt in de kleur die mijn vriendin wilde hebben ben ik begonnen aan het andere kaartje. Omdat ik me deze maand focus op de Blij en Bloemrijk bundel werd het een kaartje met die bloemen.

Als kaartbasis koos ik voor een stuk Soft Succulent kaartkarton. Door er met Evening Evergreen inkt en een blending brush wat ‘wolken’ op te maken krijgt de achtergrond van de kaart net wat meer interesse. Het paneeltje Basic White kaartkarton heb ik bewust wat kleiner gesneden zodat je die achtergrond ook echt ziet. Rechtsbovenin stempelde ik de tekst uit Vrolijke Viooltjes met Evening Evergreen inkt. Daarna deed ik het onderste deel van het paneeltje in een van de 3 Basics 3D embossingfolders. Hierdoor wordt alleen dat deel van relief voorzien. Ik vind het een mooi effect!

Tot slot stempelde ik de blaadjes uit Blij en Bloemrijk met Evening Evergreen inkt op een restje Soft Succulent kaartkarton en heat-embosste ik de bloemen op een rest Flirty Flamingo. Met een blending brush en Flirty Flamingo inkt maakte ik daar ook wat wolken op. Vervolgens kon ik de blaadjes en bloemen uitstansen met de coordinerende Irresistible Blooms Dies. Met dimensionals en lijm plakte ik alles op de kaart.

En voor de bling plakte ik er nog wat Milky Dots bij.

Wil jij ook een zelfgemaakt kaartje sturen maar wil je het kaartje niet zelf maken? Dat kan! Stuur mij een berichtje met wat je wilt hebben en ik ga voor je aan de slag!