Ben je net nieuw met stempelen dan heb je waarschijnlijk nog geen stans en embossmachine. Maar dat is niet erg want je kunt al heel veel met een schaar!

Op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton plakte ik een paneeltje uit het Enjoy the Journey DSP van hetzelfde formaat als de voorkant van mijn kaart. Dat DSP bevat prachtige landschappen, maar de achterkanten van die designs bevatten ook hele leuke designs.

Daarna sneed ik een strook Soft Sea foam kaartkarton waar ik met Mossy Meadow inkt de tekst stempelde uit de Blij en Bloemrijk stempelset. Door de strook bewust scheef op de kaart te plakken krijg je een wat speelser uiterlijk.

Met diezelfde inkt en diezelfde stempelset stempelde ik daarna de bloemen op een restje Soft Sea Foam kaart. Deze blaadjes kon ik gemakkelijk uitknippen met een schaartje.

De bloem stempelde ik twee keer met Blackberry Bliss inkt op een restje Melon Mambo kaartkarton. De ene bloem knipte ik daarna langs de buitenkant. Van de andere bloem knipte ik alleen de binnenkant van de bloem uit. Door die twee bloemen daarna op elkaar te plakken met dimensionals krijg je toch wat diepte in de anders platte bloem. De bloem kon ik daarna op het groene strookje plakken waarna ik de blaadjes erachter vastplakte.

Deze layout heb ik trouwens overgenomen van een hele oude Freshly Made Sketches opdracht (nummer 94!). De sketches zijn misschien lang geleden al bedacht, maar ze zijn nog steeds hele bruikbaar! Ben je dus op zoek naar een leuke layout, vergeet dan niet om daar eens een kijkje te nemen. Ik weet zeker dat er iets leuks tussen zit.