Deze maand wil ik niet 1 bundel in de hoofdrol zetten maar wil ik proberen om producten die uit het assortiment gaan nog een keertje langs te laten komen.

Dat betekent natuurlijk niet dat jij zo’n set dan weg moet doen! Natuurlijk niet! Producten van Stampin’ Up! zijn van zulke kwaliteit, die gaan jarenlang mee en je kunt er dus nog steeds heel veel kaarten mee maken. Alleen ik – als demonstratrice – wil jullie gaan inspireren met producten uit de nieuwe catalogus. En dat betekent dat ik (waarschijnlijk) geen dingen meer ga laten zien met producten die dan niet meer in het assortiment zitten. En dus wil ik nog graag een maandje spelen met die leuke sets voordat ik ze in een doos stop voor later.

Vandaag zijn dat de Handdrawn dots, Picture this dies en prachtige Happiness Abounds bundel.

Op een restje Basic White ben ik begonnen met wat bloemen uit Happiness Abounds te stempelen met Memento inkt. Daarna kon ik de bloemen gaan inkleuren met Stampin’ Blends. Ik gebruikte hiervoor de kleuren Flirty Flamingo, Blackberry Bliss, Melon Mambo en Daffodil Delight. De blaadjes stempelde ik op Pear Pizzazz kaartkarton en deze kleurde ik in met Old Olive. De bloemen en blaadjes heb ik daarna uitgestanst met de coordinerende Blossoming Happiness Dies.

Als kaartbasis koos ik voor Sahara Sand kaartkarton. Deze kleur gaat net als Pear Pizzazz (de kleur die ik gebruikte voor de groene voorkant van de kaart) ook uit het assortiment. Uit het Pear Pizzazz paneel stanste ik rechthoeken uit met de Picture This Dies. Ik gebruikte vervolgens Sahara Sand inkt om de Hand-drawn dots te stempelen op een paneel Basic White wat net zo groot is als de groene voorkant. Beide delen plakte ik op elkaar en daarna met Foam Adhesive Strips op de kaartbasis.

De bloemen heb ik met mijn vouwbeen nog wat omhoog gekruld waarna ik ze samen met de blaadjes op de kaart heb geplakt.

De spreuk heb ik daarna met Memento inkt gestempeld op een strookje Sahara Sand en met dimensionals op de kaart geplakt.