Mijn meest favoriete kleur van Stampin’ Up! komt terug als permanente kleur in de collectie! Whoohoooo!!

Toen ik hoorde dat Pretty Peacock terug kwam werd ik heel blij. Ik vind die kleur zo vreselijk mooi!! Toen deze kleur als In Color uit de collectie ging was ik heel verdrietig. Ik heb toen een stempelkussen en een heel pak kaartkarton gekocht zodat ik er nog een tijdje van kon genieten. En nu komt dat dus heel goed uit want ik kan jullie alvast deze fantastische kleur laten zien voordat in mei deze kleur ook weer door jullie te bestellen is!

Als je in mei door de nieuwe jaarcatalogus bladert zul je zien dat ik ook inspiratie heb gehaald uit een van de kaarten die daarin staan. Ik mag de inhoud van de catalogus nog niet laten zien maar de achtergrond van deze kaart zul je dus ook terugzien op een van de kaarten van de nieuwe catalogus.

Ik heb deze achtergrond gemaakt door uit een stuk kaartkarton een driehoek uit de zijkant te knippen. Dit was vervolgens het masker voor mijn blending brush en Pretty Peacock inkt. Door de driehoek telkens naar links en dan weer naar rechts te leggen krijg je van die lange ‘wiebertjes’.

Achter dit Basic White paneel laat ik een klein randje Pretty Peacock kaartkarton zien en dat heb ik op een basiskaart van Crumb Cake geplakt.

Op een rest Basic White kaartkarton heb ik de flessen uit Bottled Happiness gestempeld met Pretty Peacock inkt. De kleine flessen moest ik uitknippen maar de grotere kon ik uitponsen met de coordinerende Vintage Bottle Punch. Diezelfde pons gebruikte ik ook nog om wat Pretty Peacock flessen uit te ponsen voor de achtergrond.

Vervolgens heb ik nog een restje Crumb Cake kaartkarton gepakt voor wat takjes en kurken die ik met Crumb Cake inkt heb gestempeld. Ook deze moest ik met de schaar uitknippen maar dat viel gelukkig mee. Daarna was het een kwestie van de flessen in een goede compositie neerzetten. Sommige heb ik direct op de kaart geplakt, andere flessen heb ik met dimensionals opgeplakt. Daardoor kon ik ook nog wat takjes en kurken achter de hoger gelegen flessen plakken.

Tot slot heb ik de spreuk met Pretty Peacock op de kaart gestempeld. Wat vinden jullie? Is Pretty Peacock een mooie kleur of niet !?!?