Met masking ziet je kaart er al vlug indrukwekkend uit, terwijl het helemaal niet moeilijk is!

Deze kaart begon als paneeltje Basic White wat net iets kleiner is als de voorkant van een normale kaart. Hierop plakte ik een strook Post-it tape, maar je kunt hier ook schilderstape of Stampin’ Up! masking paper voor gebruiken. Het belangrijkste is daarbij : plak de tape eerst even op je shirt of je broek om de ergste plakkracht te verminderen zodat je straks de tape weer kunt verwijderen zonder het onderliggende kaartkarton te beschadigen.

Ik besloot om de stempelset Lovely You te gaan gebruiken. Deze stempelset is een aantal jaren in de collectie geweest maar gaat binnenkort eruit. Net zoals de kleuren die ik gebruikt heb trouwens. Maar je snapt natuurlijk wel dat deze kaart eigenlijk met allerlei soorten stempelsets en allerei kleuren inkt te maken is!

Ik stempelde de verschillende afbeeldingen uit de stempelset met verschillende kleuren inkt : Mango Melody, Sahara Sand, Mint Macaron en Pacific Point.

Om het randje iets meer accent te geven heb ik met een blending brush en Sahara Sand inkt ook nog wat kleur aangebracht vanaf de tape uitlopend naar buiten. Hierdoor wordt de overgang van het afgeplakte deel en het bestempelde deel nog duidelijker. Maar als je geen blending brush hebt, dan is dat niet echt een probleem. Zodra je de tape namelijk van het papier afhaalt dan valt die enorme witte balk automatisch op!

Met Pacific Point inkt stempelde ik daarna de tekst. Deze komt ook uit Lovely You.

Ik was eerst van plan om dit paneeltje daarna op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton te plakken, maar ik besloot dat ik een blauw accentje toch nog net wat mooier vond en dus heb ik er nog een mat Pacific Point kaartkarton achter geplakt. En als extra ‘bling’ heb ik nog wat Champagne strass-steentjes op de kaart geplakt. Ook deze steentjes gaan uit het assortiment!

Wil je nog een product hebben wat uit de catalogus gaat, meld het mij dan snel want deze producten zijn nu veelal afgeprijst en vliegen het magazijn uit! De Lovely you stempelset kost op dit moment bijvoorbeeld nog maar 12 euro!