Vandaag is de nieuwe Stampin’ Hop! van April live gegaan. Het thema deze maand is: Regenboog.

Als we dit thema vorig jaar hadden gehad, dan hadden we waarschijnlijk heel veel kaartjes gezien met de Rainbow of Happiness bundel, maar op dit moment zit er volgens mij geen regenboog stempel in de catalogus. Maar er zijn heel veel andere manieren om een regenboog te maken!

Ik was bezig met de kleurenwissel die in mei ingaat en die in mijn hobbyhokje nogal wat werk veroorzaakt: Mijn inkt, kaartkarton en Stampin’ Blends krijgen een nieuwe volgorde. Het leuke is dat Stampin’ Up! in haar kleurenfamilies altijd de regenboog aanhoudt. Dus als je 1 kleurenfamilie pakt, dan heb je automatisch een mooie regenboog te pakken! En dat is precies wat ik met dit kaartje heb gedaan!

Ik zette op een paneeltje Basic White kaartkarton een potloodstipje net uit de rechteronderhoek en vanaf daar plakte ik telkens twee stroken masking paper. Daartussenin kwam met een blending brush telkens een andere kleur uit de nieuwe Subtles familie. (Als je heel goed oplet dan zie je trouwens 11 in plaats van 10 stralen.. Ik was rechts begonnen en werkte naar links. Ik dacht dat 10 kleuren wel genoeg zouden zijn maar kwam net te kort uit.. Dus ik heb de laatste kleur twee keer gebruikt, maar dan net wat lichter)

Het schattige bevertje met ballonnen komt uit de nieuwe Zany Zoo bundel die vanaf 2 mei te koop is. Ik stempelde de afbeelding met Memento inkt en kleurde daarna alleen de ballonnen in. Met de coordinerende Zany Zoo Dies stanst ik het uit en plakte het met dimensionals op het regenboogpaneel.

De tekst komt ook uit de Zany Zoo stempelset en heb ik met Memento inkt op het regenboog paneel gestempeld.

Dat paneel plakte ik daarna met dimensionals op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White en daarmee vond ik dat deze kaart af was.

De Instahop waar deze kaart onderdeel van is heeft deze maand 8 deelnemers. Begin op mijn Instagram pagina en hop vanaf daar door langs alle andere deelnemers. Ik weet zeker dat ze stuk voor stuk inspiratie gaan geven! Veel plezier!