Soms heb je gewoon snel een kaartje nodig. Maar door de vorm van de kaart iets aan te passen is het toch net iets specialer.

Dit kaartje is daar een voorbeeld van. Om te maken is hij niet moeilijk en je hebt niet veel spulletjes nodig, maar omdat het slimline kaart is krijgt de kaart toch net iets meer.

De kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton van 20×21 cm en een rillijn op 10 cm.

Daarop plakte ik een mat van Soft Seafoam van 8.3 x 20.5 cm.

Het restje Extra Stevig Basic White kaartkarton wat ik overhield nadat ik de kaartbasis had gesneden heb ik gebruikt voor de voorkant van mijn kaart. Ik sneed het eerst op 7.8 x 20 cm. Daarna stempelde ik drie cirkels uit Watercolor Shapes met Soft Seafoam inkt die ik eerst een keer afgestempeld heb. Daardoor krijg je een wat minder heftige kleur.

In Memento inkt stempelde ik daarna drie diertjes uit Peekaboo farm en de tekst.

De matzwarte dots aan de rand maken dit kaartje voor mij af.